2011. szeptember 20

Második nEtSZKÖZKÉSZLET Konferencia

Ezúton szeretnénk meghívni Önt és Kedves Kollégáit a II. nEtSZKÖZKÉSZLET Konferenciára, amelyen betekintést adunk a Lifewide Learning Hall-ba, ahol a tanári munkájukat segítő elektronikus eszközkészletekkel (nEtSZKÖZKÉSZLET-ekkel) ismerkedhetnek meg. A nEtSZKÖZKÉSZLET egy interneten elérhető, multimédiás alkalmazás, melynek ingyenes hozzáférésével a tanár egy virtuális dolgozószobába jut, melyben a felkészüléshez és a tanórai munkához szükséges elektronikus eszközökhöz férhet hozzá (óratervezetek, tantervek, adatbázisok, elektronikus szakmai játékok, szakcikkek, motivációként felhasználható videoklippek, feladatlapok stb.).

A többszörös díjnyertes FÖLDRAJZ nEtSZKÖZKÉSZLET (http://netszkozkeszlet.ektf.hu) mintájára készültek el a BIOLÓGIA, FIZIKA, INFORMATIKA, KÉMIA, KÖRNYEZETTUDOMÁNY, MATEMATIKA, TESTNEVELÉS tantárgyakhoz az elektronikus eszközkészletek, melyek reményeink szerint komoly segítséget nyújtanak a szaktanároknak.

A tanári nEtSZKÖZKÉSZLETEK 2011. szeptember 23-án, a Kutatók Éjszakája rendezvény alkalmával kerülnek bemutatásra a II. nEtSZKÖZKÉSZET Konferencián, melyen az alkotók bemutatják az egyes szaktantárgyakhoz kapcsolódó elektronikus eszköztáruk felépítését, szerkezetét, használatát, alkalmazhatóságát.

A konferencia helye az egri Eszterházy Károly Főiskola, C épületének 121-es
előadója.

Időpontja 2011. szeptember 23. 15.00 – 16.30.

Az alkotók nevében üdvözlettel,

Dr. Pajtókné Dr. Tari Ilona
tanszékvezető, főiskolai docens
EKF Földrajz Tanszék